sobota 8. srpna 2015

Význam jmen # 2




Podle moudrosti Kabaly, písmena která postaví jméno člověka, spojují fyzický a duchovní svět. Moc, kterou má v sobě křestní jméno, je složena z několika drah a každá z nich má jiný energetický zdroj. Tato velká moc se vytvoří díky kombinaci a spojení písmen, které udělají určitý a jasný zvuk a ten pak můžeme vyslovit, což je nakonec právě  jméno člověka. Tento zvuk dostane praktickou moc tím, jak se píše, vyslovuje, jak je dlouhý a krátký, jaké má frekvence, jaké má samohlásky a na kterou část slova je kladen důraz. Většina lidí vůbec neví, že jakým písmenem začíná nebo končí jméno, má kritický vliv na to, co se s tím jménem stane. Proto každý člověk, co chce vybrat sobě nebo svým dětem kvalitní jméno, musí počítat s moudrostí zvuku a ten se nazývá - "sod haclil", v překladu "tajná moudrost zvuku". Je to velice obsáhlé téma, ale snažíme se vám ho alespoň trochu přiblížit...



Například jméno, které má v sobě dvě samohlásky I/Y (třeba Kristýna, Ingrid, Dimitrij, Lýdie, Cyril, Patricie, Silvie, Cecílie...). Podle Kabaly jsou to lidé velice materiální, kterým hodně záleží na finančním zázemí a mají extrémně kolísavou náladu. Mohou být v jednu chvilku jemní a klidní a najednou jsou hysteričtí a agresivní. Mají problém vidět věci do hloubky. Je u nich větší riziko nízkého sebevědomí. Sex je pro ně velice důležitý a hodně po něm touží. Pokud se do někoho zamilují, tak jsou pro svoji lásku schopni udělat cokoliv i kdyby měli trpět.

Další dráhy jsou (jak jste již četli v minulém článku): Numerologie, Gematrie a příklady, které vám nyní ukážeme.

Jména, která mají na konci písmeno T (Vincent, Rút, Robert, Elizabet, Bridget, Šarlot, Margaret...) mají finanční problémy a nemohou najít toho správného partnera. V hebrejštině T ("taf") je poslední písmeno a takový člověk stále řeší svou minulost místo aby hleděl do budoucnosti. Ale konec znamená i nový začátek a v takovém případě může být T na konci i dobrým znamením. Ale pouze, když jméno matky toho člověka začíná nebo končí písmenem A (Adéla, Aneta, Andrea...). Lidé s T na konci bývají často nemocní a mají problémy s dýcháním, plícemi, nosem a zažíváním. Většinou také nemají dlouhý život.

Když máte na konci jména písmeno N (Martin, Karin, Vladan, Robin, Lilian...) jste lidé se silnou pozitivní povahou. Máte hodně duševní síly, které se projeví v těžkých chvílích, kdy ostatní už nezvládají.

Ti, kteří mají kdekoliv ve jméně N, tak ho lidé buď strašně milují a nebo mu neskutečně závidí.

Příklady se vztahují i na přezdívky. Je to prostě to, na co člověk slyší a reaguje.



Samozřejmě velice záleží i na datumu narození, jménu matky, znacích v obličeji apod. Pokud by někdo chtěl zpracovat kompletní rozbor jeho osoby podle Kabaly, rád se s ním setkám. Můžete mě kontaktovat na e-mailu wehavetobe@gmail.com nebo přímo na Facebooku

Autor článku: Jair Jirmijahu Jerochim

Žádné komentáře:

Okomentovat

Těším se na vaše dotazy a komentáře. Jediné, o co vás žádám, je slušnost. Váš Jair